Modlitba k sv. Jozefovi za rodinu

Svätý Jozef, buď nám otcom v srdci svojom vždy milostnom.
Daj miestečko prosbám našim ochraňuj nás časom každým,
vypros milosť domu nášmu, stálu svornosť v dobu každú,
by sme v láske a pokoji Bohu vždycky verní boli,
by nás tu vždy čnosť zdobila, k nebu viedla každá chvíľa,
to je dnes tu prosba naša, čo sa k tebe vrúcne vznáša.
Medzi nami tu ostávaj vtedy bude vždy u nás raj.
Kľúče domu k tebe dáme, stoj pri nášho domu bráne,
ochraňuj vždy starostlivo, čo by duši poškodilo,
skrývaj našich milých i nás v srdci Pána po každý čas,
nech žijeme v kraji zemskom, jak ty v dome Nazaretskom,
by sme ťa večne chválili a s tebou v nebi prebývali.

4.53 avg. rating (90% score) - 19 votes
Uverejnené v Modlitba
58 komentárov pre “Modlitba k sv. Jozefovi za rodinu
  1. Maria píše:

    Sv. Jozef, podla sv.Terezky Ty vzdy vypocujes prosbu. Vrucne Ta prosim pomoz mi! Dakujem

  2. Jarmila píše:

    Sv. Jozef dakujem za uzdravenie mojho babetka. Prosim Ta vrucne vypocuj ma a zastan sa ma ako skutocny otec voci bezocivemu manazerovi, ktory ma tresta, len pre to, ze mam babetko popri tom, ze pre neho bez akejkolvek materskej dovolenky pracujem. Mozno mi nepomozes podla mojich predstav, ale prosim pomoz mi, aby bolo vsetko dobre a ja sa tesila aj z prace, ktoru mam rada, aj z babetka, ktore milujem. Dakujem.

  3. Michael píše:

    Svätý Jozefe pri nás stoj, dom tento opatruj.
    Prijmi kľúče nášho domu, odvráť od nás každú škodu,
    aby sme Ťa milovali a do neba sa dostali, Amen

    P. S. Modlitba, ktorú sa s láskou modlím od útleho dectva, vyše 60 rokov.

  4. kristinka1 píše:

    Sv.Jozef,prosím pomôž mi, aby som si našla dobrú prácu v ktorej by som bola spokojná…Prosím

  5. Daniella píše:

    Svätý Jozef, úpenlivo Ťa prosím pomôž mi pri nájdení stálej práce. Dopraj mi, aby teraz voľné miesto bolo ponúknuté mne. Daj, aby som mohla s láskou pracovať a lásku šíriť okolo seba, či už v práci alebo v rodine. Ďakujem

  6. Zuzana píše:

    Sv.Jozef prosim ta oroduj za mna a moje babetko aby sme tentokrat toto tehotenstvo dotiahli do uspesneho konca a ochranuj aj mojho manzela a dcerku aby sme boli pozehnaany aa stastny

  7. Antónia Lenghardová píše:

    Zverujem naše rodiny pod ochranu sv.Jozefa a prosím o obrátenie a dar živej viery pre všetkých členov.Pochválený buď Ježiš Kristus.
    Amen.

  8. miriam píše:

    Svaty Jozef prosim o zdravie celej rodiny a celeho svetu.Dakujem

  9. Zuzi píše:

    Drahy Sv.Jozef,patron a menovec mojho manz.prosim vypros u Boha o zdravie pre nasich syncekov,hl.starsiemu aby mohol ist na operaciu a tiez za zivu vieru pre manzela,mojich bratov,rodicov i jeho surodenc.a rodicov. Pan Boh vyslys,Amen.

  10. Pavol píše:

    Sväty Jozef pomôž mi mojov prácou zbezpečiť dôstojný život mojej rodine a všetkým ktorí pracujú pre svoje rodiny.Pán Boh zaplať.

  11. Pavol píše:

    Svätý dobrý Jozef prosím o pomoc pre celú moju rodinu,nech odide všetko zlo z nášho domu a do našich sŕdc vlož dobro nech možeme na Pána Boha myslieť a prosiť ho o pomoc s čistým srdcom.Amen.

  12. viera píše:

    Sv.Jozef prosím ťa o zdravie a pokoj mojej celej rodiny, pomôž mojim deťom v ťažkých situáciach, chráň ich od zlých nástrah tohto sveta. Pán Boh zaplať

  13. Gabika píše:

    Svätý Jozef, prosím Ťa o požehnanie celej mojej rodiny, nech nepodľahne svetským nástrahám a kráča po správnej ceste do večnosti. Ďakujem …

  14. Blanka píše:

    Svätý Jozef prosím ta o požehnanie celej mojej rodiny.Opatruj mojho syna a manžela aby sa im darilo nič zlé nestalo, aby sme boli šťastní.Prosím Ta svätý Jozef ochraňuj aj mladého Petra ktorý veľmi zhrešil pomôžmu nájsť správnu cestu, prosím ochraňuj ho.Dakujem…

  15. Palo píše:

    Prosim Ťa sv.Jozef oroduj za mna aby som mohol byť opäť spolu s mojou rodinou, manželkou a deťmi, ak nie na stalo aspon na Vianoce vdaka

  16. danka píše:

    Sv.Jozef ochraňuj náš dom,mojho manžela Jozefa a synov Miška a Dominika.Vypros nám u Boha milosť,,oroduj za nás !

  17. Pavol píše:

    Prosím Ťa sv.Jozef o príhovor za našu rodinu a za to aby sme sa všetci zišli pri stedrovecernom stole a s láskou v srdciach sa mohli radovať zo narodenia nášho Pána.Boh zaplať.

  18. Erika píše:

    Sv.Jozef prosím Ťa o požehnanie mojej celej rodiny.Chráň nás od všetkého zlého a pomôž nám v ťažkých situáciách.Pán Boh zaplať,Amen

  19. Magdaléna píše:

    Sv.Jozef,prosím Ťa,Ty si nevystavil Máriu postupe,chránil si si ju aj keď si trpel pochybnosťami,prosím za môjho muža, aby si mu pomohol aby mi odpustil a zabudol na to,že som ho písmenkami podviedla… Prosím,pros Boha, nech navráti lásku a dôveru do nášho manželstva…

  20. Mária píše:

    Sv.Jozef prosím ťa pomôž mojej dcére nájsť slušne platenú prácu ochraňuj ju v ťažkej situácii.Srdečne Pán Boh zaplať.

  21. MARIE píše:

    Svatý Josefe,svěřuji celou naši rodinu pod tvoji ochranu,děkuji ,že jsme se všichni sešli u štědrovečerního stolu s láskou v srdci se mohli radovat z narození malého JEŽÍŠKA.Pochválen bud Ježíš Kristus Amen.

  22. MARIE píše:

    3.1.2017 Svatý Josefe,svěřuji celou naši rodinu pod tvoji ochranu,děkuji ,že jsme se všichni sešli u štědrovečerního stolu s láskou v srdci se mohli radovat z narození malého JEŽÍŠKA.Pochválen bud Ježíš Kristus Amen.VYPROS NÁM DŮSTOJNÝ ŽIVOT AMEN.

  23. Martina píše:

    Svätý Jozef, prosím ťa o pomoc celej mojej rodine.Ochranuj nás,nech sme zdraví a šťastní,nech sa už netrapime.Prosim aj o dobrú prácu,aby sme mohli spokojne žiť.Daj nám prosím lásku a pochopenie.Aj ostatným rodinam,ktorí to potrebuju.amen

  24. Mária píše:

    Sv.Jozef prosím Ťa o pomoc a požehnanie mojej celej rodiny.Ochráň nás od všetkého zlého a pomôž nám v tejto ťažkej situácii.Prosím o pokoj ,lásku aj pre ostatné rodiny.Bohu vďaka za všetko.

  25. Ela píše:

    Sv.Jozef prosím Ťa o pomoc a požehnanie mojej celej rodiny.Ochráň nás od všetkého zlého a pomôž nám v tejto ťažkej situácii.Prosím o pokoj ,lásku aj pre ostatné rodiny.Bohu vďaka za všetko.
    ela

  26. Viera píše:

    sv. Jozef, prosim ťa o zdravie a šťastie za našu celu rodinu,sv. Jozef potom ťa chcem poprosiť, aby moj syn už našiel stalu pracu,aby mohol dôstojne zabezpečiť svoju rodinu,Pan Boh zaplať.

  27. Lucia píše:

    Sv. Jozef, zverujem sa do tvojich modlitieb a prosim o tvoj prihovor. Nech mi Pan pozehna dobreho priatela a manzela. Sv.Jozef,oroduj za mna.Dakujem

  28. Jozef píše:

    Svätý Jozef.
    Pomohol si mi v ťažkej chvíli, keď som bol v Anglicku. Pomohol si mi zohnať ubytovanie zdarma ne niekoľko rokov a prácu, keď to bolo pre mňa naozaj ťažké. Ďakujem ti za tvoju pomoc a za orodovanie a ochranu. Naozaj je pravdou, že tak, ako si ty počúval tu na zemi Nebeského Otca, tak aj On teraz teba počúva v nebi a vypočuje každú tvoju prosbu. Naozaj z Božej Milosti si tým, ktorý pomáha v každej potrebe a núdzi. Verím, že na tvoje orodovanie som dostal viac, ako som žiadal, lebo náš Nebeský Otec je veľkorysý voči tebe tak, ako si ty bol voči Nemu tu na zemi.
    Ďakujem ti svätý Jozef a prosím ťa teraz aj za všetkých potrebných a núdznych, ktorí k tebe s dôverou volajú.

  29. Pavol píše:

    Sv.Jozef prosim ta o pomoc pri zachrane nasej rodiny ktoa je v tazkej situacii.Veľmi ta prosim.

  30. Pavol píše:

    Sv.Jozef prosím nauč ma starať sa s láskou o celú svoju rodinu aby sme v sebe mali vzájomnu lásku a boli vždy s Bohom v srdci.Prihovor sa prosím za robotu pre mňa a za zdravie pre moju manželku a naše deti.Pan Boh zaplať.

  31. Pavol píše:

    Ďakujem Bohu i Tebe sv.Jozef za nádej.

  32. Pavol píše:

    Svätý Jozef prosím o pomoc a príhovor u nášho nebeského otca za našu rodinu ktorá naozaj potrebuje veľa milosti.PanBoh zaplať.

  33. bohuznáma píše:

    Svätý Jozef prosím o pomoc a príhovor u nášho nebeského otca aj za mňa Annu a moju sestru Emíliu s rodinou, ktorá potrebuje veľa milosti, uzdravenia a odpustenia hriechov.Pán Boh zaplať.

  34. Danka píše:

    Svatý Jozef prosím o pomoc u nebeského otca pre manzela za zdravie a pre deti a mńa ,za pokoj v rodine a božie požehnanie,lásku.Prosím ťa pomož mi nájsť prácu ktorá by ma bavila a naplňala.Daj nám silu a odvahu kráčat dalej aby sme žili dostojne.Pán Boh zaplať.

  35. Mama píše:

    Svätý otec, prosím ta vrúcne za moju nešťastnú rodinu, za jej pokoj a lásku k sebe i k bohu.
    Upenlivo ta prosím za zdravie nášho syna, ktory sa už dlho trápi. Prosím ta pomôž nám! Dakujem

  36. Marika píše:

    Svätý Jozef, prosím o modlitbu za schválenie žiadosti o čiast. invalidný dôchodok, mám viacero diagnóz, nemôžem si nájsť vhodnú prácu. Ak by som mala dôchodok, ľahšie si nájdem prácu napr. kde zamestnávajú ľudí so ZŤP. Prosím o zhovievavosť úradníčky na ÚP.
    Za zdravie pre sesternicu, vraj je vážne chorá, aby sme sa zblížili, keďže sme 20 rokov nekomunikovali.Nech Pán riadi všetky naše kroky.

  37. Tonka píše:

    Svätý Jozef zverujem Ti naše deti a ich rodiny,vrúcne Ťa prosím za ich obrátenie a za Božie požehnanie za pokoj.Bože buď im milostivý a žehnaj ich.Zmiluj sa nad nami všetkými.Amen

  38. Gabriela píše:

    Drahý svätý Jozef, prosím Ťa vypros mi u nášho drahého Pána, ktorému si bol starostlivým pestúnom novú vhodnú prácu,zdravie,Božie požehnanie a pomoc pre celú moju rodinu aj pre mojich priateľov blízkych známych aj pre neprajníkov. Pán Boh zaplať.

  39. Klára píše:

    Sv.Jozef,prosím Ťa pomôž,aby som si našla prácu, v ktorej by som bola spokojná,aby volné prac.miesto bolo ponuknuté mne.Ochranuj ma a pomôž mi prosím v tejto ťažkej situácii.Zároven dakujem Bohu a Tebe za doterajšiu pomoc a ochranu.Vdaka Ti sv.Jozef!

  40. Gabriela píše:

    Ďakujem za všetky milosti ktoré nám udeľuješ a naďalej prosím o pokoj v mojej duši aby sa vyriešila situácia v mojej rodine a aby sa mi darilo v práci.
    Pomôž mi Pane uhášať svoju nervozitu v seba a prinášať pokoj svojim blízkym.
    Pane Ježišu vyslyš moje prosby.
    Ďakujem

  41. Alexandra píše:

    Prosim Ta, sv. Jozef, ochranuj nasu rodinu a nas zvazok. Aby moje deti citili lasku k Bohu, aby som bola dobou manzelkou a matkou, a aby mal manzel v srdci pokoj a lasku. Dakujem.

  42. Mamka Daniela píše:

    Pre zmilovanie Bozie prosim sv.Jozef ochranca rodin o celostne uzdravenie celej nasej rodiny z manzelovej i mojej strany vsetkych nasich najblizsich od najstarsieho po najmladsieho clena. Nech nas Pan Kristus zehna.Vrucna vdaka
    Amen

  43. elena píše:

    svaty jozef pomahaj mojim synom obstat v praci.sv.jozef oroduj za nas.

  44. Dana píše:

    Svety Jozef ochranuj nasu rodinu mna Danu a mojho manzela Pavla daj mam vytrvat v laske.vernosti dvovere. vzajomnom porozumeni.sile v bozej ochrane v nasom manzelskom zvesku preto ta upenlivo prosim upevni nasu lasku a nedovol aby nas zvezok manzelsky niekto narusil.Prosim Ta svety Jozef aj za nase deti ochranuj ich kazdy den stoj pri nich .Z uprneho srdca ti dakujem.

  45. Dana píše:

    Svety Jozef prosim o ochranu nasej rodiny za lasku.vernost.porozumenie .silu zvladat kazdodennu situaciu dvoveru a hlavne bozie pozehnanie.Brucna vdaka za ochranu.

  46. Mária píše:

    V mene Ježiša Krista prosím ťa Svätý Jozef, oroduj u nášho nebeského Ocka za včasné a úspešné dokončenie nášho domčeka. Úprimne PBZ . Amen

  47. Helena píše:

    Svätý Jozef oroduj za šťastlivý pôrod a zdravie pre dcéru a babätko,prosím ťa aj za ostatné deti a moju rodinu. Vďaka.

  48. Janka píše:

    Sv.Jozef prosím oroduj za moju rodinu

  49. Mária píše:

    Sv.Jozef prosím o ochranu mojej rodiny a prosím ťa pomôž mojej dcére nájsť vhodné zamestnanie a ochraňuj ju v ťažkej situácii. Pán Boh zaplať.

  50. Bohuznama píše:

    Sv.Jozef z celeho srdca ta prosim o uzdravenie K, prosim , aby zacala sama chodit, prosim o jej uzdravenie na tele aj dusi.Bohu vdaka

  51. Janka píše:

    Sv.Jozef pomož velmi ťa prosim

  52. Mária píše:

    Svätý Jozef, prosím ochraňuj moju rodinu od všetkého zlého, aby sme
    mali v duši pokoj a v srdci radosť. Pán Boh zaplať.

  53. Katarina píše:

    Svaty Jozef, prosim Ta z celeho srdca pomoz mi najst novu pracu a mojho buduceho manzela. Verim, ze to najkrajsie ma este len caka ? Dakujem

  54. Eva píše:

    Sv.Jozef prosim ta pomoz mojej rodine najst pokoj v dusi zvlast mojej dcere pomoz jej vyrovnat sa z minulostou. Bohu vdaka.

  55. Anonym píše:

    Svätý Jozef prosím aby operácia manžela dobre dopadla pántoch zaplat

  56. Marta píše:

    Sv.Jozef prosim o pomoc a zachranu duse pre mojho vnuka,ktory sa tazko vyrovnava s chorobou.Psychycky velmi trpi pomoz mu aby sa obratil k Bohu.

    • kňaz Jaroslav píše:

      Požehnaj jej vnuka, Pane Ježišu, a prosíme ťa za jeho uzdravenie duše i tela. Aby uveril, že Ty si pravý Boh a pravý človek. A Ty, Pane, urobíš všetko pre neho, lebo ho veľmi miluješ. Amen. Vyslyš našu modlitbu, Pane a naše volanie nech príde ku Tebe. Sv. Jozef, oroduj za neho. Ďakujem Vám, že ste nám tu napísala. Jaroslav, brat.

  57. Marta píše:

    Sv.Jozef prosim za mojeho vnuka.Pomoz mu aby sa obratil viac k Bohu.Tazko sa vyrovnava chorobou je dusevne slaby.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Prekvapenie pre teba
Myšlienka dňa:
Pred tvárou Pána je cennejšia odrobinka čistej lásky, ako všetky ostatné skutky dokopy.
Sv. Ján z kríža