Pane, ten ktorého miluješ, je chorý.

Krátky, ale výstižný odkaz pre Ježiša. Lazárove sestry Marta a Mária verili, že Ježiš ich chorého brata môže uzdraviť a preto ten odkaz.

Keď si ho Ježiš vypočul, povedal: “Táto choroba nie je na smrť, ale na Božiu slávu, aby ňou bol oslávený Boží Syn.” Nešiel tam ihneď, ale zostal ešte dva dni na mieste, kde bol.  Čakal a modlil sa. Pán Ježiš nás nemusí uzdraviť, aj keď sa modlíme. On má s nami svoj plán. A ten plán je na väčšiu Božiu slávu.

Počas rozhovoru Ježiš svojim učeníkom povedal: Lazár zomrel. Poďme k nemu!

Ak niekoho milujeme a ten človek ochorie, máme čo robiť  a ihneď vyhľadávame lekársku pomoc. Túžime, aby sa ten človek čo najrýchlejšie uzdravil a pomodlíme sa za jeho uzdravenie. Avšak naša modlitba nemusí byť vždy a za každých okolností vyslyšaná. Ak máme vieru, to ešte neznamená, že  nemôžeme ochorieť alebo niekto z našej rodiny. Ak príde nejaká choroba, tak to môže byť na väčšiu Božiu slávu.  A som si tiež istý, že Ježiš aj dnes robí zázraky pre chorých a trpiacich, uzdravuje ich, ale nám treba čakať a modliť sa.

Keď  Marta počula, že prichádza Ježiš, vybehla mu naproti a plakala pred ním. Uboleným hlasom mu povedala: “Pane, keby si bol býval tu, môj brat by nebol umrel…” A Ježiš nedokázal zniesť pohľad na jej plač. Zachvel sa v srdci a pritom Ježiš uvažoval aj nad Máriou. A opýtal sa Marty: Kde je Mária? Ježiš miluje každého človeka. Pamätá si meno každého človeka (moje, tvoje), lebo si nás stále pripomína. A preto sa pýta, kde je Mária. Potom Mária a ďalší ľudia prišli a všetci plakali. Pretože Lazár zomrel. A Ježišovi sa ťažko pozeralo na ten plač a začal plakať s nimi. A toto je náš Ježiš.

Potom sa ich pýtal: “Kde ste ho uložili?” A zaviedli ho k Lazárovmu hrobu.  Ježiš nedokáže zniesť pohľad na plač. Keď my plačeme, plače aj On, lebo nás veľmi miluje. Nielen ze plače, ale aj sníma slzy z očí. A robí zázraky. Preto povedal tomu mŕtvemu mužovi: “Lazár, poď von!” A v tom okamihu sa muž začal hýbať. Ten, ktorý už páchol, rozkladal sa, sa začal hýbať. A hovorí Marte, Márii, tu je Váš brat. “Porozväzujte ho a nechajte ho odísť!” Toto je náš Ježiš.

Aby im zobral slzy z očí, urobil tento zázrak. Ten istý Ježiš je aj tu.  Tak veľmi nás miluje, že nechce, aby niekto plakal. Nechce, aby niekto trpel. Ale sú istí ľudia, ktorých si Boh vyberie, aby trpeli. Ich však neuzdravuje, ale ostatných chce Ježiš uzdraviť a urobiť ich šťastnými. Apoštolom povedal: “A keď prídete do niektorého mesta a prijmú vás, jedzte, čo vám predložia, uzdravujte chorých, čo sú v ňom a povedzte im: „Priblížilo sa k vám Božie kráľovstvo.“Chorých uzdravujte, mŕtvych krieste; malomocných očisťujte, zlých duchov vyháňajte. Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte.”

A skutočne rukami apoštolov  sa dialo množstvo znamení a divov medzi ľudom. Ešte aj na ulice vynášali chorých a kládli ich na postele a lôžka, aby aspoň Petrova tôňa padla na niektorého z nich, keď tade pôjde.  Aj z miest okolo Jeruzalema sa zbiehalo množstvo ľudu, prinášali chorých a trápených nečistými duchmi a všetci sa uzdravovali. A tento Ježiš je tu. Jeho moc je tu na zemi s nami. Pozývajme jeho uzdravujúcu moc do našich životov a do životov našich blížnych. Prijmime súčasných apoštolov do našich príbytkov. Uzdravia našich chorých a všetci budeme veľmi šťastní. Povzbudzujme sa navzájom a prosme o posilnenie našej viery. Ježiš je tu. On zomrel a vstal zmŕtvych. Zjavil sa učeníkom. Veľmi nás miluje. Pre neho je všetko možné. Môžeme mať akúkoľvek chorobu, akýkoľvek problém. Ale musíme mať vieru. A potom bude Ježiš robiť zázraky pre nás.

Pane, ten ktorého miluješ, je chorý. Pane, tá ktorú miluješ, je chorá.  Som si istý, že Ježiš ma počuje. Veď On si nás všetkých stále pripomína. Pozná nás po mene.  Akoby by na nás mohol zabudnúť. Čo je však potrebné, aby jeho služobníci (biskupi, kňazi, diakoni) hlásali slovo so všetkou odvahou. Pane, vystri svoju ruku, aby sa skrze meno tvojho svätého Služobníka Ježiša diali uzdravenia, znamenia a divy. (Sk 4, 29 – 30) Prvotní kresťania boli uzdravovaní z rozličných chorôb a neduhov.  Prečo by sme neboli aj my? Pane, vystri svoju ruku, aby sa… prosme aj my týmito slovami, aby sa diali uzdravenia, znamenia a divy na väčšiu Božiu slávu.

Ježišu, Ty si tu, modlíme sa k Tebe a ďakujeme Ti za všetko, čo si pre nás pripravil. Všetko Ti je možné, prosím Ťa, konaj teraz zázraky pre svoje deti. Ty poznáš a miluješ každého z nich. Ty vieš aj o ich chorobách a problémoch. Uzdrav ich, i všetkých chorých za ktorých sa teraz modlia. Ja Ťa osobitne prosím za tých, ktorí napísali svoje úmysly na túto stránku farnosti Prievaly. V ich srdciach je prítomná živá viera a láska. Prosím(-e), zmiluj sa nad ich chorými a uzdrav ich. Pomôž im vyriešiť ich problémy v rôznych oblastiach života. Prijmi do nebeskej slávy ich zomrelých. Nech sa Tvojou mocou otvorí neplodné lono mnohých manželiek, ktoré tak veľmi so svojimi manželmi túžia po zdravom dieťatku. Daruj im plodnosť a zdravé deti. Bohatým a mocným obmäkči ich srdcia, nech zabudnú na svoje zisky a otvoria tak cestu novým pracovným miestam pre dobro všetkých ľudí. Daruj nám pokoj. Ježišu, zmiluj sa nad každým z nich, ukáž svoju lásku a svoju moc na väčšiu Božiu slávu. Amen.

4.36 avg. rating (87% score) - 11 votes
Uverejnené v Slovo na dnes
169 komentárov pre “Pane, ten ktorého miluješ, je chorý.
  1. bohuznáma píše:

    Prosím o dlhodobé modlitby za rýchle uzdravenie Emílie z ťažkých chorôb. Ďakujem

    • andrea píše:

      Prosím o modlitbu za uzdravenie pre sestru Andreu, ktorá trpí rakovinou za milosť a požehnanie pre jej deti a manžela.
      Pán Boh zaplať

    • Jaroslav, kňaz píše:

      Milovaní bratia a sestry, dnes o 10.10 hod. som slávil svätú omšu s týmto konkrétnym úmyslom: za Vás, ktorí ste vážne chorí – nesiete na svojom tele napr. nádorové ochorenie a veľmi tým trpíte. Prosili sme Pána za Vaše uzdravenie. A zároveň sme prosili aj za tých, ktorí umierajú v nemocniciach, doma na následky týchto vážnych ochorení a prosili sme Pána o ich prijatie do nebeskej vlasti. Zomrieť môžeme aj na následky choroby. Nemôžeme si vyberať. Prosiť všam vždy môžeme, o uzdravenie, o pomoc, veď nášmu Bohu je všetko možné. Pamätajme si aj slová z Písma Svätého, ktoré nás aj povzbudzujú k takej trpezlivosti a k väčšej dôvere: Tým, čo milujú Pána, všetko slúži na dobré. Pán o nás vie všetko, či sme zdraví alebo chorí. Utiekame sa k nemu, tak či onak a prosíme o Jeho pomoc. Ak ma aj choroba privedie k smrti, potom sa sem už nikdy nevrátim, život sa neopakuje na zemi v nejakom inom tele, ale Pán si ma vezme k sebe, tak ako to prisľúbil. Dôverujem mu. Požehnaj teraz osobitne našich chorých, Pane a pozývame Tvoju uzdravujúcu moc do ich života a ďakujeme ti, že nás tak miluješ. Amen.

      • Maria píše:

        Prosim o dlhodobe modlitby za mojho syna Majka. Dobrotivy a laskavy vsemohuci Boże nas,prosim ta v mene nasho Jezisa Krista o uzdravenie mojho syna Majka,ktoreho choroba zastavila.v plnom pracovnom prude. Prosim uzdrav jeho telo,upokoj jeho dusu a pomoz mu navratit mysel k tebe. Vyslis prosim moje i jeho modlitby a prosby, pozehnaj a ochranuj ho skrze Jezisa Krista. Upevni v nom vieru v Teba, ze Ty si jedina cesta k uzdraveniu. Prosim,odpusti nam vsetky nase hriechy. A daj silu,aby sme sli spravnou cestou. Zmiluj sa nad mojim synom,dopraj mu,aby Ta mohol chvalit a velebit vsade,kde sa pohne.Dobrotivy Boze,dakujem z celeho mojho srdca,nech sa stane Tvoja vola, zmiluj sa nad nim,prosim o to v mene Jezisa Krista,nasho pana a Spasitela,AMEN.

        • Jarmila píše:

          Prosím Paňa Ježiša za uzdravenie môjho syna s ťažkej choroby levkemie, aj váš ktorý to čítate za modlitbu, uzdravenie syna a tiež manzrla

      • Monicka píše:

        Bože prosim Ta pomoz neteri Gabike v boji s tažkou chorobou .Všetko je v Božich rukach.

      • Darina píše:

        prosim o motlidbu pre mojho syna ktory je velmi tazko chory od malicka si to dost presiel a teraz je zasa chory lezi na iske prosim pomodlite sa zanho u nazho pana Boha abi sa uzdravil vola sa Daniel

    • Leon píše:

      Prosim z celeho srdca o uzdravenie mojej mamicki z tazkej choroby prosim o cistotu jej srdca duse a tela dakujem za moju mamicku jojku

    • IVANA píše:

      PROSIM O UZDRAVENIE MOJHO TIBA, VELMI PEKNE TA PROSIM, UZDRAV MI MOJHO TIBA, PROSIM

      • kňaz Jaroslav píše:

        Nič nežiadame, len prosíme za uzdravenie pre Tiba a ďakujeme ti, Pane Ježišu Kriste, že si tu s nami a môžeme ťa prosiť. Pane Ježišu Kriste, Synu Boží, zmiluj sa nad ním hriešnym a pomôž mu. Vieš o ňom všetko, akou chorobou trpí, akú má vieru v Teba, Tvoja uzdravujúca moc môže všetko v ňom obnoviť, urobiť čistým a zdravým. Zmiluj sa, Pane. Amen. Ďakujem Vám, že ste nám tu napísala. Jaroslav, brat. Žehnám Vám. Pekný večer a dobrú noc.

    • Maria píše:

      Bože môj ja v tebe verím bože daj nech známa ešte stále žije moj ocko milovaný daj nám abi sme sa tešili z neho nechaj nám ho ešte tu na zemi bože prosím ta Oto vislis moje prózby prosím ta nás spasitelu amen??

    • Jarmila Kucbelova píše:

      Prosím Paňa Ježiša za uzdravenie môjho syna, s levkemie, aj váš za modlidbu

  2. andrea píše:

    Prosim o dlhodobe modlidby za Vasila z tazkej choroby, dakujem Panne Marii, jej synovi, otcovi a Duchu Svatemu. Nech sa stane vola Bozia, dakujem

  3. martina píše:

    Prosím o dlhodobé modlidby za moju mamku, za jej rychle uzdravenie z choroby ďakujem

  4. andrea píše:

    Prosim o modlitby za mariana, ktoreho zajtra caka tazka operacia hlavy.Pan Boh zaplat

  5. kat píše:

    Prosim o modlitby za uzdravenie pre Jarku….

  6. Lucia píše:

    Prosím o modlitby za moju mamku. Ďakujem

  7. Mária píše:

    prosím o modlitby za uzdravenie Marty, Petra a všetkých našich chorých i o modlitby za moje uzdravenie

  8. Maria píše:

    Prosim o modlitby za nasho pana farara! Dakujem!

  9. Katarina píše:

    Prosim o modlitby za vyslysanie prosieb o uzdravenie z tazkej neurologickej choroby u mna,reumatickej a kardiovaskularnej choroby u mojej mamy a vyslysanie prosieb nasho modlitebneho spolocenstva.Prosim za pokoj duse pre vsetkych.Pan Boh zaplat.

  10. Mária píše:

    Prosím za modlitby za uzdravenie ocka.Ďakujem

  11. Martinka píše:

    Prosim o modlitby za moju mamicku ktora je chora, aby jej Pan Boh dal pevne zdravie a aby ju uzdravil. Dakujem.

  12. Viera píše:

    Prosím za modlitby za uzdravenie môjho syna Matúša zo zákernej choroby. Pane,vyslyš moje prosby a uzdrav ho,prosím,aby Ti mohol slúžiť.Som matka,ktorá trpí spolu so svojim dieťaťom,pomôž nám prosím!!!

  13. juraj píše:

    Prosíme za modlitby za uzdravenie nasho otca JURAJA zo zákernej choroby. Pane,vyslyš moje prosby a uzdrav ho ,je to velmy dobry clovek,pomoz nam pane prosime ta vsetci, cela nasa rodina deti ,manzelka

  14. Daniela píše:

    Prosím o modlitby za členov mojej rodiny a aj za mňa. Pane vyslyš moje prosby a uzdrav moje deti, matku a ak to je Tvoja vôľa, pomôž v chorobe aj mne. Som tiež matka a prosím, obdaruj svojim Duchom moje deti a vysloboď nás zo svetských pokleskov , daj nám silu byť viac pokornými, láskavymi, zbožnými a vlej do našich sŕdc silu byť zbožnými a prijať Ťa do našho života. Pomôž nám v ťažkých chorobách a životných skúškach.

  15. maja píše:

    Prosim vas o dlhodobe modlitby za mojeho otca antona z uzdravenia zakernej choroby prosim vas modlite sa k panowi aby nam ho uzdravil

  16. maja píše:

    Prosim o dlhodobe modlitby za uzdrawenie mojho otca ANtona z rakoviny

  17. monika píše:

    Prosim o uzdravenie mojho otca Janka zo zakernej choroby.

  18. Miladka píše:

    Prosim o modlitby za zdravie a dobre vysledky pre moju mamku i otca,nech sa vsetko na dobre obrati,nech su zdravy a dlho este s nami,zmiluj sa Jezisu Kriste nad nami ochranuj mi moju rodinu.Dakujem Vam z celeho srdca…

  19. Evka píše:

    Prosim za zlepsenie zdravotneho stavu mojej babky a ulavu v chorobach

  20. Evka píše:

    Prosim o modlitby za moju babku, aby sa jej zlepsil zdravotny stav nech nas neopusta. Dakujem za modlitby

  21. monika ivancikova píše:

    Prosím o modlitby za zdravie mojej rodiny,muža,deti,babky a rodičov no hlavne Maminy ktorá je po operácii chlopňu a ma stale teploty
    Dakujem z celého srdca

  22. anna píše:

    Prosim o modlidby pre mojho manzela ktory trpi na tazku chorobu dakujem

  23. eva píše:

    prosim o modlidby pre mojho synovca Jozka,ktory bude zajtra operovany,pane Jezisu zmiluj sa nad nim,zmiluj sa nad nami,ochranuj ho,ochran ho od zakernej choroby,velmi ta prosim z celeho srdca.Pane Jezizu vyslys moju prosbu,dakujem.

  24. anna píše:

    Prosim o modlidby pre mojho tazko choreho manzela Miroslava aby sa pan nad nim zmiloval a uzdravil ho a by mu ulavil jeho velke bole
    sti dakujem

  25. Daniela píše:

    Bože, prosim Ta pomôž môjmu manželovi dostať sa z neurol.choroby a choroby srdca, aby to lepšie psychycky zvládal. Prosim ta vyslyš ma.

  26. maria píše:

    Prosim za modlidbu mojej sestry Matki ktora ma zdravotné problémy….prosím Panenku Máriu aby ju vzala pod svoj ochranný plášť a prosím ju aby ochranovala počas operácie a liečenia.

  27. Jana píše:

    Prosim o motlitby za mojho otca Stefana ktory je vazne chory a caka ho tazka operacia.Pan Boh zaplat.

  28. pavol píše:

    Vrucne a pokorne prosime o motlidby za nasho choreho dedka ktory bojuje s tazkou chorobou pane Jezisu snimi prosime Ta z neho tuto tazku chorobu a daj aby sa nadalej tesil snami na tomto svete vypros za nas u svojho otca zdravie pre nasho dedka vrucne sa k Tebe modline vyslis nase prosby Amen

  29. Františka píše:

    Prosím o modlitbu za uzdravenie uja ktorý je po mozgovej príhode a je na tom veľmi zle. Nech mu dá Pán Boh silu bojovať. Všetko je v Božích rukách. Ďakujem za modlitbu Pán Boh zaplať…. Františka

  30. Katarina píše:

    Prosim o modlitby za mojho choreho dedka, ktory posledne dni velmi trpi. Z celeho srdca dakujem

  31. Anna píše:

    Prosím o modlitby za uzdravenie zraku mojej dcéry, za jej celkové zdravie ako aj za zdravie celej našej rodiny. Dobrý Bože, zmiluj sa nad nami…

  32. Alena píše:

    Prosim vrucne o modlitby za maleho chlapceka Tobiaska, ktory je tazko chory a velmi trpi, aby vyzdravel. Pan Boh zaplat

  33. Vladimír píše:

    Prosím o modlitbu za sestru Martu, ktorá prežíva ťažké chvíle ako onkologický pacient. Ďakujem.

  34. Jana píše:

    Prosím o modlidbu za môjho milovaného ťažko chorého manžela Alexandra, milostivý Bože zmiluj sa nad ním a daj mu silu bojovať, Panna Mária oroduj za neho a moje deti. Ďakujem z celého srdca.

  35. Ivana píše:

    Prosím o modlitby za môjho uja Jána, za jeho uzdravenie a navrátenie sa do bežného života, ako žil predtým… ďakujem

  36. Zuzana píše:

    Z celeho srdca prosim o dlhodobe modlitby za uzdravenie mojej mamicky zo zakernej choroby. Prosim,Pane,vyslis nase vrucne prosby!!!

  37. Braňo píše:

    Prosím za uzdravenie mojej manželky, Pán Boh zaplať, pane Ježišu Kriste zmiluj sa nad nami hriešnikmi

  38. Elza píše:

    Zo srdca Vás prosím o modlitbu za moju kamarátku Lenku, ktorá trpí bolesťami a je veľmi chorá. Všetkým Vám ďakujem, nech Vás Pán Boh žehná a ochraňuje.

  39. Alexandra píše:

    Prosím o dlhodobé modlitby za uzdravenie mojej mamky.Ďakujem

  40. palo píše:

    Prosim o modlitby za nasho syna Simonka, aby bol zdravy. Nech vas Pan Boh pozehnava a ochranuje.

  41. Jarka píše:

    Z celého srdca vás prosím o modlidby za moje psychické uzdravenie a oslobodenie, za pokoj a radosť do duše. Amen Ďakujem

  42. Matus píše:

    Prosim pekne o dlhodobe modlitby za mojho ocina Stanislava ktory je tazko chory a lezi v nemocnici, dufam ze sa u,

  43. Matus píše:

    Prosim pekne o dlhodobe modlitby za mojho ocina Stanislava ktory je tazko chory a lezi v nemocnici, dufam ze sa uzdravi drzte palce a ked tak mu venujte aspon jednu modlitbu, dakujem velmi pekne.

  44. Matúš píše:

    Zo srdiečka Vás pekne prosím o uzdravenie môjho ocina Stanislava ktorý je teraz v nemocnici a bojuje so zákernou chorobou. Budem vďačný za akúkoľvek modlitbu za neho, veľmi pekne vo pred ďakujem, držte palce. Ďakujem

  45. Lenka píše:

    Prosim za dlhodobe modlidby pre mojho brata Stanka, ktory ma tazke poranenie hlavy a je v umelom spanku. Nech vas Pan Boh ochranuje. Dakujem

    • Simona píše:

      V mene,jezisa,krista prosim o ozdravenie mojho otca jana aby sa sa nám vratil domov mi ho čakáme aby sa nan uz prebral s kolmi pane ježiš kristus uzdrav nam ho polož. Na neho svoje svete ruky pane v mene ježiša kristu amen

  46. bohuznáma píše:

    Prosím o modlitby za uzdravenie môjho manžela zo zákernej choroby.
    Pán Boh Vám zaplať. ďakujem

  47. Katarina píše:

    Velmi pekne Vas prosim o modlitby pre moju maminku,ktora je uz dlho chorá a jej stav sa nezlepsuje. Dakujem z celeho srdca!

  48. Jaroslav píše:

    A znovu aj dnes ťa Pane prosíme, posilni našu vieru. Daj nám väčšiu vieru. Nech sa na každom z nás naplní Pane tvoja vôľa, tak ako Ty chceš. Či už trpíme vo svete, hoci pre nikoho z nás to nie je príjemné, nech sa na každom z nás naplní Tvoja vôľa, Pane. Veď komu na tejto zemi, Ježišu, môžeme viac dôverovať ako tebe! Alebo koho máme viac milovať ako teba! Len tebe a jedine teba. Čo však sami od seba dokážeme! Nič. Zmiluj sa nad nami, Ježišu a vyslyš nás. Vyslyšal si prosbu slepca, môžeš tak vyslyšať prosbu aj kohokoľvek z nás. Dôverujem ti Ježišu. A viem, že pre prosiaceho s vierou, ak prosí v tvojom mene Otca, dostáva sa mu uzdravenia a mnohých milostí a darov pre budúcu blaženosť – teda spásu. Nech je od nás ďaleko aj akékoľvek vystatovanie sa. Silní vo viere sa majú, podľa tvojho slova, slabých vo viere ujať a nie ich súdiť. Prosíme ťa za obrátenie hriešnikov, zvlášť za tých, ktorí práve teraz najviac potrebujú tvoje milosrdenstvo. Amen. S vďakou v srdci, my, prosiaci a túžiaci po spáse.

    S prianím všetkého dobrého od Pána Váš brat a kňaz Jaroslav.

  49. martina píše:

    Velmi prosim o modlitby za uzdravenie priatela Jana ktore mu zlyhava srdce.Pane Jezisu Pomoz mu zmiluj sa nad nim.

  50. Jaroslav píše:

    Ak navštívime chorých a úprimne sme im s vierou naklonení, možno že len niečo maličké sme mohli pre nich urobiť, kvôli tomu, že sú napojení na prístroje, Ježiš na to nikdy nezabudne. Bol som chorý a navštívili ste ma. Dôverujeme ti, Pane Ježišu. Prosíme ťa za týchto našich bratov a sestry, ktorí teraz trpia pre rozličné choroby tela i duše a spoliehajú sa aj naše modlitby. Chcú byť uzdravení a my ťa prosíme za nich, nie že by sme ti chceli rozkazovať, ale prosíme a ďakujeme. Veď Ty sám napokon vieš o nás všetko, aj o chorobách vieš všetko a poznáš ich príčiny. Možno že je príčinou choroby aj náš hriech, či nedostatok dôvery alebo viery. No nemusí to tak byť. Posilni vieru nás všetkých Pane a Tvoja milosť nech nám pomôže očistiť sa od hriechov. S uzdravením duše prichádza aj uzdravenie tela. Hovorím však, ako Ty chceš Pane. Pretože len Ty vieš, čo nám konkrétne, každému aj skutočne osoží. Vzdávame ti vďaky aj teraz ráno Pane, za všetko, čo pre nás robíš, pre každého z nás. Pre teba je dôležitý každý človek a každému z nás chceš len dobre. S dôverou ťa prosíme za tieto úmysly, napísané pod týmto článkom. Čo urobíš ešte dnes pre nás, pre našich chorých, tiež zajtra, o týždeň, o mesiac, len nech sa naplní tvoja vôľa na nás. Tak ako Ty chceš. My len prosíme a ďakujeme ti. A volanie naše nech dôjde ku Tebe: Pane, ten(ú) ktorého(ú) miluješ je chorý(á). Ďakujem Vám, drahí bratia a milé sestry, že ste tu, že ste nám tu aj napísali a za modlitby na tieto úmysly. S prianím všetkého dobrého od Pána Váš brat a kňaz Jaroslav. Zmiluj sa nad nami Pane, nad našimi chorými aj nad dušami trpiacimi v očistci. Tvoje milované deti.

  51. Elena píše:

    Velmi pekne prosim o modlitby za môjh choreho brata…panboh zaplat.

  52. Elena píše:

    Upenlivo prosim o dlhodobe modlitby za mojho ťažko choreho brata Mariana….Pane daj mu silu bojovat s touto zakernou chorobou….Pane Jezisu Kriste neopustaj ho a drz nad nim ochrannu ruku nech sa z toho dostane….preto Ta ziadam vyslys moje prosby….Pan Boh zaplat..

  53. katka píše:

    Úpenlivo prosím o modlitby za môjho vnúčika, ktorý prišiel na svet 4.12. vážiaci iba 950 gramov a dlhý 38 cm a je už aj po jednej operácií. Spoločné modlitby majú veľkú silu. Ja sa budem modliť aj za vaších členov rodiny, Veľkéééé ďakujem.

  54. Magdaléna píše:

    Úprimne prosím o modlitby za uzdravenie Ludeka. Ak si nájdete malinku chvíľku spomeňte si v modlitbe aj naňho. Panna Mária drž nad nim svoj ochranný plášť. Pán Boh zaplať všetkým.

  55. iva píše:

    Prosím o modlitbu pre môjho syna michala. Ďakujem z celého srdca

  56. hana píše:

    Prosím o modlitby za uzdravenie vážne chorej priateľky.Ďakujem pekne.

  57. Vnucka píše:

    Prosim za svoju babku ktora je velmi chora

  58. Eva píše:

    Pane,ten ktorého miluješ je chorý. Prosím o modlitby pre moju dcérku.Nech pán premení všetky kliatby namierené proti nám na Božie požehnanie. Zverujem dcérku, manžela a seba pod ochranu Panny Márie. Ďakujem.

  59. Miladka píše:

    Upenlivo prosim o modlitby za moju mamku,ktora ma ist v piatok na odobratie vzorky nech vysledky dopadnu dobre,nech sa zmiluje Nas Pan Jezis Kristus nad mojou mamou,nech je zdrava,nech je vsetko vporiadku.Dakujem Vam z celeho srdca za Vase modlitby ,nech Vas Jezis vyslisi…..DAKUJEM

  60. Michaela píše:

    Prosim o modlitby za uzdravenie môjho manžela a mamky. Nech im Pán Boh da silu niesť tento kríž. Zo srdca ďakujem !!!

  61. Miladka píše:

    Znovu prosim o vase modlitby za mojich rodicov i neterku,nech su zdravi,nech vsetko dopadne dobre vsetky vysetrenia,prosim z celeho srdca Nech sa zmiluje nad nimi Nas Pan Jezis Kristus ,nech sa o vsetko postara…Dakujem za vase modlitby…Slava ti Jezisu moj…

  62. Anna píše:

    Vrucne prosim o modlitby za mojho milovaneho syna Patrika, za jeho uzdravenie ak je to aj Bozia vola. Prosim Pane, daj nam vsetkym silu znasat tuto chorobu.

  63. tatiana píše:

    Z uprimneho srdca prosim o motlitby za moje uzdravenie z rakoviny.ďakujem.

  64. Júlia Novotná píše:

    Prosím o modlitby za môjho otca,za uzdravenie jeho zlýhavajúceho srdca.Nech náš Pán je tým najlepším lekárom, nielen pre neho, ale pre všetkých, ktorí ho o to prosia! Ďakujem.

  65. Ivka píše:

    Z úprimneho srdca Prosím za modlitby A moje uzdravenie ako aj za všetkých trpiacich A chorých, ktorí sem napísali A prosia za uzdravenie. Ďakujem

  66. Anna Virgulova píše:

    Prosim o modlidby pre mojho tazko ccchoreho manzela Miroslava aby mu dobry Boh dal silu niest jeho tazky kriz dakujem manzelka

  67. iveta píše:

    Prosim o modlidbu za Erika. Dakujem

  68. Daniela píše:

    Prosim o prihovor u Jezisa za uzdravenie mojej dcery. Trapi sa v chorobach tela aj duse dlhe roky. Vycerpanost jej znemoznuje zit ako jej rovesnikom a obera ju o zazrak mladosti. Bozia Milost nech na nej spocinie a zazrak uzdravenia vrati radostnu dusu pre chvalu Pana. Matka

  69. Ruženka píše:

    Pane, prosím o uzdravenie mojej mamy, dnes náhle odpadla a leží v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti.
    Prosím o modlitbu, aby sa mohla vrátiť domov. Ďakujem. Boh Vám žehnaj.

  70. JANKA píše:

    Prosím Pána o uzdravenie mojej ťažko chorej mamy,prosím o vrúcne modlitby.

  71. Gabriela píše:

    Prosim o uzdravenie tazko chorej dcerky. Dakujem

  72. Veronika píše:

    Prosím za uzdravenie mojej babicky. Nech jej Pan Boh pomože a uzdraví ju. Dakujem

  73. manželka píše:

    Prosím o modlitby za môjho chorého manžela, aby ho Pán zbavil strašnej choroby.
    Ďakujem a Pán Boh zaplať.

  74. Luba píše:

    Prosím za uzdraveníe svojho dobrého tažko chorého manžela prosím tá pane ti si spravodlivý a dobrý prosím tá zmixuj sa nad nim´dakujem

  75. Andrea píše:

    Prosím

  76. Andrea píše:

    Prosím o uzdravenie môjho otca Jozefa a za zdravie celej mojej rodiny.

  77. Evka píše:

    Prosim modlite sa za mojho ocka ma rakovinu uz bojuje 9 mesiacov a doktori mu davali par dni jeho stav sa zhorsuje prosim o modlidby aby v tejto tazkej chvili sme mu ulahcili zivot, ktory trpi velkymi bolestami. Nech a deje vola Bozia

  78. Ľudmila Dudová píše:

    Prosím o modlitbu za moju chorú mamku. Úprimné Pán Boh zaplať.

  79. Stefania píše:

    Prosim za nasho draheho Petka. Dakujem.

  80. Jaroslav píše:

    Prosím za modlitbu mojej mami je natom velmi zle ma nador na mozgu pane ďakujem

  81. Jana píše:

    Prosím o modlitbu za obrátenie syna, za uzdravenie otca Jána, za uzdravenie Heleny.

  82. lýdia píše:

    Prosime z celej duse o uzdravenie za moju mamku magdalénu..
    Aby uz tato operacia bola uspesna…

  83. Martin Berescak píše:

    Prosim o modlitby za uzdravenie mojej svokry Annny zo zakernej choroby. Milostivy Boze zmiluj sa nad nou a daj je silu bojovat. Za dobre vysledky pre mojho otca, nech sa vsetko na dobre obrati, zmiluj sa Jezise Kriste nad nami, ochranuj a daj zdravie celej mojej rodine. Prosim Pane vyslis nase prosby, zo srdca DAKUJEM

  84. Slavka píše:

    Prosím Ťa pane Ježišu za uzdravenie mojích detí z chorôb ktoré ich trápia a za požehnanie telesného a duševného zdravia aby z nich vyrástli rozumnní ludia ktorí sa budú vedieť o seba postarať.Pane prosím vysliš moje prosby ale aj všetkých ostatných ktorý ťa prosia ďakujem

  85. Dana píše:

    Prosim o dlhodobe modlidby za mojho 2 mesacneho synčeka, za uzdravenie jeho choreho srdiecka.dakujem

  86. viera píše:

    Prosím o modlitbu za uzdravenie manžela a silu bojovať so zákernou chorobou aby v tejto tazkej chvili sme mu ulahcili zivot, ktory trpi velkymi bolestami. Verím že s Tvojou pomocou Pane to zvládne a ešte sa bude s nami tešiť a radovať . Drahá Matka Mária oroduj za neho.
    Amen

  87. Zuzana píše:

    Prosím o modlitby za uzdravenie brata Dušana. Nech ho Pán požehnáva, nech ho uzdraví, nech ho Matka Božia ochraňuje. Pane prosím vyslyš naše modlitby. Pán Boh zaplať.

  88. viera píše:

    Prosím o modlitby za drahého manžela, ktorý leží v nemocnici a trápi sa bolesťami. Nech dobrotivý Pán zmierni jeho bolesti a navráti mu zdravie. Sedembolestná panna Mária, pros za neho u svojho syna, naplň ho svojimi milosťami aby sa v zdraví mohol vrátiť zase domov.
    Pán Boh zaplať.

  89. Maria píše:

    Prosím Pane Ježisu z celého srdca ta prosím vyslis moju prosbu a pomôž mojej sestre Mati ktorá ide na operáciu. Prosím pomôž jej aby operácia dobre dopadla a aby sa jej to dobre hojilo. Veľmi prosím. Aj teba Panna Mária prosím vezmi moju sestru Matku pod svoj ochranný plášť a ochraňuj ju počas operácie aj po nej. Prosím za jej uzdravenie. Z celého srdca prosím. Pán Boh zaplať.

  90. Natália píše:

    Prosím o modlitby za moju mamu ktorá je na psychijatrii a bude tam mesiac, bojím sa že nikdy už nebude taká ako predtým, má syna ktorý oslávi za chvíľu tri roky a mama tu nebude.Ďakujem veľmi pekne

  91. Anna píše:

    Moj drahy Jezisu, viem ze som taka nedokonala, hriesna, velakrat som ta sklamala, som nevdacna, som taka biedna.Moje srdce je plne lutosti nad mojimi hriechmi a pochybeniami.Chcem Ti Pane povedat len jedno , s otvorenym srcom Ta Milujem a POTREBUJEM TA, Dakujem Ti, Doverujem Ti a preto Ta velmi prosim o uzdravenie mojej vnucky a o silu pre jej rodicov. Panna Maria, Matka nasa, svaty Juda Tadeas. Pater Pio orodujte za nas. Amen.

  92. Monika píše:

    Prosim o modlitbu za mojho brata janka, nech je Pan pri nom v poslednej hodine života. Ďakujem

  93. Anna píše:

    Prosím o modlitby za.moju babku je v ťažkom stave v nemocnici a je ešte mladá nech nám ju ešte stvoriteľ neberie veľmi ju potrebujem

  94. Stanislav píše:

    Prosíme Pane Ježišu z celého srdca ta prosíme vyslyš naše prosby a modlitby za našu maminu veľmi chóru nehlaď na naše nedostatky čo mame
    prosíme ta sklon sa k našim prosbám a modlitbám za jej uzdravenie, lebo tebe Pane Ježišu nič nie je nemožne

  95. Anna píše:

    Prosím o modlitby za môjho chorého manžela. Pán Boh zaplať za všetko

  96. Ivana píše:

    Prosím o modlitbu za svojho malého synčeka,kt má vážne zdravotne problémy nejasného pôvodu a taktiež za môjho ešte nenarodeného synčeka a pôrod.dakujem

  97. Anna píše:

    Prosím o modlitby za uzdravenie môjho dvojtýždňového vnúčika Samka, ktorý leží vo vážnom stave v martinskej nemocnici. Pán Boh zaplať.

  98. Vrabcovci píše:

    Prosíme o modlitby za uzdravenie 6 rocneho Andrejka po náročnej operácii nadoru. Dakujeme.

  99. Radka píše:

    Prosím o modlidby za svoju malú dcérku,aby sa uzdravila. Ďakujem

  100. Monika píše:

    Vrucne prosim o modlitby za moju velmi choru mamku Antoniu Pan Boh zaplat za vsetko.

    • kňaz Jaroslav píše:

      Požehnaj, Pane Ježišu, mamičku Antóniu a daruj jej svoju milosť. My, Ti, dôverujeme vo všetkom a Tvoja vôľa je pre nás to najlepšie. S jej dcérkou Ťa prosíme za jej zdravie, úľavu pre ňu. Posilni vo viere celú jej rodinu, aj nás všetkých a nech je v nás vždy nádej od Teba, lebo v nádeji sme spasení. Ďakujeme ti a prosíme ťa. Amen. S prianím všetkého dobrého od Pána Váš brat Jaroslav.

  101. manželka píše:

    Prosím Pane Ježišu z celého srdca o zmiernenie bolesti po operácií môjho manžela o uzdravenie z ťažkej choroby. Pane Ti si povedal, proste a dostanete a ja veľmi prosím o uzdravenie, aby sme Ti mohli vzdávať
    vďaku a slávu naveky. Amen

  102. Slavka píše:

    Prosim upenlivo o modlidby pre mojho ocka bojuje zo zakernou chorobou pane prosim ta zmiluj sa nad nim ochranuj ho daj mu silu bojovat prosim ti si ten co pre tebe nieje nic nemozne uzdrav ho prosime ta

  103. Jana píše:

    Vrúcne prosíme Pane Jezisu za nášho tatinka a manžela Janka, aby dopadla histologia dobre, ktorý už pred deviatimi rokmi bojoval so zákernou chorobou a aby sa aj teraz uzdravil a bol tu ešte s nami dlho.Je to človek, ktorý nikomu neublížili, prosíme vrúcne, aby sa zo všetkého aj teraz dostal. Pán Boh zaplat

  104. Lenka píše:

    Prosim milosrdny Boze, aby mi dobre dopadli vysledky histologie.. Pan Boh zaplat.

  105. Vlado píše:

    Prosím o modlidby pre mojú milujúcu babku, za jej uzdravenie, ktorá je po vážnej operácii.

  106. Dušan prosba za oživenie mojej kostnej driene píše:

    Drahý Ježišu pomôž mi aby sa mi zase oživila moja kostná drieň ktorá sa mi poškodila pri chemo terapii pomôž mi aby som nemusel tak často absolvovať transfuziu krvi a tiež aj krvne doštičky požehnaj mi aby som prežil veľa rokov zo svojou manželkou aj zo svojou dcerkou a jej rodinou ako aj zo svojou mamkou daj nech radšej chodím do našej cerkvi ako do nemocnice začo Ti s celého srdca ďakujem.Ježišu celkom sa Ti odovzdávam,postaraj sa o všetko.Ježišu vezmi všetko do svojich rúk.

  107. Oľga píše:

    Prosim za mojho syna Mareka o uzdravenie z uzkosti a depresii,aby mal dostatok sil dokoncit studium na vysokej skole.Pane,
    prosim ukaz mu svoju tvar a preziar jeho zivot svojim jasom,aby opat mohol zit v radosti a poznal pravy zmysel svojho zivota.

  108. Ivka píše:

    Z hĺbky srdca, najviac ako sa len dá, prosím Pána o uzdravenie môjho ocka. A tiež môjho manžela . Pane, Ty vieš, aký kríž nesieme. Neopúšťaj nás, Prosíím…

  109. Marta píše:

    Pane Jezisu aj my sme sestry Marta a Mária Mária je tá ktorá jej chorá trpí a trpí aj celá rodina Pane ty vieš prečo. Prosím Ťa Pane vystri svoju zehnajucu ruku zajtra na sestru ktorú budú operovať aj na lekára ktorý ju bude operovať operácia je ťažká a rozsiahla Pane jezisu pre teba nie je nič nemožné Ďakujem Tí náš majster Jezisu dôverujem v teba

  110. Monika píše:

    Pane Ježišu s celého srdca dakujem za moje uzdraveniě po operácii , prosím aj o uzdravenie môjho syna Mareka, manžela a dcéry . Pane ty vieš aký kríž nesieme a preto prosím za uzdravenie duše aj tela nás všetkých.

  111. Monika píše:

    Pane Ježišu z celého srdca dakujem za moje uzdraveniě po operácii , prosím aj o uzdravenie môjho syna Mareka, manžela a dcéry . Pane ty vieš aký kríž nesieme a preto prosím za uzdravenie duše aj tela nás všetkých.

  112. Anonym píše:

    Pane – uzdrav nam prosim ocka, vykonaj zazrak – necg sa prebudi. Velmi prosime.PBZ

  113. Anonym píše:

    Pane – velmi prosime o uzdravenie nasho ocka – vykonaj zazrak,nech sa prebudi. Poprosime tiez o modlitby.PBZ

  114. Monika píše:

    Prosím za modlitby na uzdravenie môjho syna Mareka na duši i na tele, prosím nech opäť rozpráva . Prosím o uzdravenie môjho manželstva . Prosím všetkých anjelov a svätých o ochranu mojej rodiny, vzťahov, podriadených i nadriadených, priateľov i nepriateľov . Pán Boh zaplať!

  115. Monika píše:

    Prosím za uzdravenie syna Mareka na tele aj na duši, aby opäť rozprával, učil sa sa ako zdravé deti. Pane ty vieš aký kríž nesieme a preto prosím za uzdravenie duše aj tela rodiny Sálusovej, prosím aj za uzdravenie nášho manželstva a vzťahov v rodine.

  116. Marta píše:

    Pane jezisu prosíme ťa za našu sestru Mariu ktorá čaká na výsledky aby boli dobre a mohla sa zdravá vrátiť do rodiny Pane nech sa stane tvoja vôľa amen Pbz

  117. Marta píše:

    Pane jezisu prosím Ťa o uzdravenie mojej sestry Márie a dobre výsledky a skorý návrat do rodiny Pane nech sa stane tvoja vôľa amen Pbz

  118. Anna píše:

    Prosim o uzdravenie mojej dcery Ivetky zo zákernej choroby. Pane nech sa stane tvoja vôľa Amen.

  119. Katarína píše:

    Nebeský Ocko prosím ťa o odpustenie našich hriechov a o uzdravenie manžela zo zákernej choroby. Pane, nech sa stane Tvoja vôľa, ak chceš uzdrav ho svojou milosrdnou láskou. Amen.

  120. Stanislava píše:

    Prosím o uzdravenie mojho manžela o ocka 5 ročnej dcérky z ťažkej choroby. Oroduj za nás Panna Mária Zázračnej medaily!

  121. Kaja píše:

    Prosím za syna Samuela, jeho duševné zdravie, uzdravenie zo strachov a paranoi.. Oroduj za nás dráha panna Mária!

  122. Gabika píše:

    Pane prosim ta za uzdravenie prosim o silu pre moju mamu stoj pri nas zmiluj sa nad nami, nech nas tvoja laska posunie, nech nam tvoja vola ukaze cestu a prosim za zdravie chorych, trpiacich dakujem.

  123. Lubica píše:

    Pane Ježišu prosím stoj pri umierajúcim Janovi. Nech stane tvoja vola v jeho živote . Amen

    • kňaz Jaroslav píše:

      Ráč, Matka Mária, pri ňom stáť a dušu mu zastávať. Amen. Ďakujem Vám, že ste nám napísala. Jaroslav, brat.

  124. Miroslav píše:

    Pane Jezisu prosim Ta vypocuj moju modlitbu a uzdrav ma z tazkej choroby . Pan Boh zaplat.

  125. m píše:

    Pane Jezisu prosim o uzdravenie z tazkej psychickej choroby moju krsnu dceru Evu. Pan Boh zaplat.

  126. Marika píše:

    Pane Ježišu,prosím o uzdravenie manžela Mariána,aby sa dostal zo zákernej ťažkej choroby,aby sa mu už nikdy nevrátila,vytrpel si toho už veľmi veľa, prosím uzdrav ho.Pane ty vieš aký kríž nesieme,vieš o nás všetko,prosím o tvoje milosrdenstvo pre manžela.Amen

  127. Tatiana píše:

    Z celého srdca prosím,cez moje slzy prosím o uzdravenie pre mojich rodičov Helenku a Števka. Prosím pomôž im Pane,dej im silu a pokoj v duši.

  128. Simona píše:

    Prosim o uzdravenie mojej tazko chorej mamky ktora lezi v nemocnoci jezis prisim ta uzdrav ju

  129. Monika Ignacova píše:

    Prosím pána Boha pánu Máriu a všetkých svätých aby mi pomohli uzdravyt môjho syna ktorý je veľmi chorý prosím z celého srdca obraciam sa z prozbou aby mu pomohli sa uzdravyt ďakujem Amen

  130. Maria Makulova píše:

    Prosím ťa pane bože verím že sa mi vizdravi ocet stoj prinom verimv tebe a Márii vislis moje prosby prosím ťa pane bože daj nech známa ešte stále žije daj nám nádej bože prosím ta Oto vislis moje prózby ???????

  131. Nešťastná mama píše:

    Dráhy môj Bože, zmiluj, zlutuj sa nad nami. Odpusť v čom sme chybili a prosím z celého srdca a života, zachovaj zdravie môjho syna. Prosim, daj mu silu, aby dokázal znášať tieto ťažké skúšky, aby sa nepotvrdili tie zle diagnózy. Osláv sa na ňom a uzdrav ho prosim Ťa celým svojím srdcom. Daj mu väčšiu vieru a zdravie. Vďaka Ti Pane

  132. Zara píše:

    Prosim ťa za moju chorú sestričku uzdrav jej dušu a odvráť od nej všetko zle verím v teba a dôverujem ti môj drahý pane ❤❤????

  133. Marta píše:

    Pane Ježišu prosím o uzdravenie sestry Márie ktorá leží v nemocnici lekári sú bezmocný ale ja viem že ty si dobrý lekár zhliadni na ňu a pomôž jej dostať sa z choroby nie moja ale tvoja vôľa nech sa stane Pbz

  134. Marta píše:

    Pane Ježišu prosím o uzdravenie sestry Márie ktorá leží v nemocnici lekári sú bezmocný ale ja viem že ty si dobrý lekár zhliadni na ňu a pomôž jej dostať sa z nej a pouzdraveni mohli vzdávať vďaky Pbz

  135. Katarína píše:

    Pane Ježišu z celého srdca prosím pomôž mojím rodičom.. prosím o ich uzdravenie …nech netrpia bolesťou aby sa opäť vrátili k nám uzdravený a plní síl… prosím o uzdravenie všetkých mojich blízkych ktorých momentálne trápi choroba…z celého srdca prosím… prosím aj anjelov o pomoc… prosím vyslište moje prosby…amen

  136. Maria píše:

    Pane Jezisu prosím ťa za uzdravenie môjho ťažko chorého manžela Pavla lekári sú bezmocní ale ja ti verím a dôverujem Pane Jezisu aby jeho uzdravenie bolo na tvoju česť a slávu aby ti mohol vzdávať vďaky Amen ???

  137. Ján Lašan píše:

    Všemohúci a milostivý Otče, v mene nášho Pána Ježiša Krista Ťa prosím o zmiernenie utrpenia a keď to je Tvoja vôľa
    i o celkové uzdravenie mojej mamky a Tvojej vernej služobníčky Boženky.
    Buď vôľa Tvoja! Amen

  138. Simona píše:

    V mene,jezisa,krista prosim o ozdravenie mojho otca jana aby sa sa nám vratil domov mi ho čakáme aby sa nan uz prebral s kolmi pane ježiš kristus uzdrav nam ho polož. Na neho svoje svete ruky pane v mene ježiša kristu amen

  139. Veronika píše:

    Pane Ježišu prosím Ťa o uzdravenie môjho manžela Lukáša. Už tretí týždeň bojuje s veľmi ťažkým priebehom covidu o život na umelej pľúcnej ventilácii s obojstranným zápalom pľúc. Prosím Ťa polož na neho svoju uzdravovaciu ruku a vylieč jeho pľúca. Prosím Ťa celým srdcom. Vďaka Ti Pane. Amen ?

  140. Danka píše:

    Pane pre lásku Božiu prosím o úplné uzdravenie môjho ťažko chorého manžela,ty vieš..,o uzdravenie zraku.Zmiluj sa nad ním prosím srdcom ako vládzem.Boh udeľuje,Boh udelí,pretože jeho milosrdenstvo nemá hraníc??????Amen Ježišu dôverujeme v zázrak uzdravenia❤❤

  141. Nata píše:

    Môj predrahý Bože, Ty môžeš všetko, nič Ti nie je nemožné. Preto Ťa vrúcne prosím, z celého môjho uboleného srdca, uzdrav môjho syna z depresie. Odpusť nám naše viny a zmiluj sa nad nami.
    Matická Božia, Ty si prežila smrť svojho syna a vieš ako mamy trpia keď sú deti choré, oroduj prosím za nás a vypros nám u svojho syna odpustenie a uzdravenie.
    Vďaka Ti na veky, amen

    • kňaz Jaroslav píše:

      Prosíme ťa, Pane Ježišu za syna matky, ktorý trpí pre svoj duševný stav. Uzdrav ho, ako si uzdravil syna prosiaceho otca v evanjeliu, ktoré často čítame a počúvame. Apoštoli ho nemohli uzdraviť, pre Teba je však všetko možné. Dôverujeme ti a prosíme ťa o pomoc. Amen. Jaroslav, brat.

  142. Andrea píše:

    Prosím o modlitby za uzdravenie mojej maminky z choroby. Amen

  143. Judita píše:

    prosím o moditbu za moju kolegynku, ktorá je chorá v nemocnici za jej skoré uzdravenie. Vďaka.Amen

    • kňaz Jaroslav píše:

      O 17.15 hod. sa v kostole budeme modliť ruženec s tajomstvami bolesti pre vyloženou Najsvätejšou Oltárnou sviatosťou, poprosíme Pána Ježiša za Vašu kolegyňu ležiacu v nemocnici, aby ju uzdravil. Amen. Jaroslav, brat.

  144. Monika píše:

    Prosím o modlitby pre môjho chorého otca na rakovinu prostaty ok uzdravenie a aj zdravie pre celú moju rodinu ďakujem

    • kňaz Jaroslav píše:

      Prosíme ťa, Pane Ježišu Kriste, nemáme čo ponúknuť chorému otcovi, ale v Tvojom Mene prosíme Otca, aby rakovina prostaty zmizla z jeho tela a bol zdravý. Čo je človeku nemožné, Bohu je všetko možné. Urob to, Pane, pre tohto otecka. Dôverujeme ti a milujeme ťa. Prosíme s vierou za otecka a veríme, že to dostane od Teba. Amen. Ďakujem Vám, že stenám tu napísala. Jaroslav, brat.

  145. Mária píše:

    Pane Ježišu, prosím o uzdravenie môjho syna, ktorý tak veľmi trpí na duši, aby sa mu vrátila radosť zo života. Celým svojim uboleným srdcom Ťa prosím, daj mu silu a vieru v uzdravenie. Vďaka Ti Pane.

    • kňaz Jaroslav píše:

      Prosíme ťa, Pane Ježišu Kriste, za uzdravenie syna matky, ktorá tak veľmi úpenlivo prosí za jeho uzdravenie. Prosíme ťa o pomoc. Mária, Matka naša, príď k tomuto synovi na pomoc. Ľúbime ťa. Všetko dobré prajem. Jaroslav, brat.

  146. Jana píše:

    Prosím o modlitbu za uzdravenie môjho ťažko chorého manžela,ktorý leží v nemocnici. Nech mu dá Pán Ježiš silu,víeru a nádej v uzdravenie.Vdaka. Amen

    • kňaz Jaroslav píše:

      Pane Ježišu, prosím ťa, ja, tvoj neužitočný sluha, pomôž a uzdrav manžela prosiacej ženy z choroby. Vďaka Tvojej milosti sme teraz v nádeji, že mu pomôžeš. Myslíme na to, že koľko dobrých skutkov si urobil v prospech ľudí, konaj aj dnes takto, prosíme ťa, vyslyš nás. Daruj jej manželovi uzdravujúcu silu. Ukáž, že si Kráľ, ktorý nás miluje. Amen. S vďačným srdcom, Jaroslav.

  147. Marianna píše:

    Pane Ježišu, uzdrav, prosím, moju sestru z jej vážnych psychických chorôb: hraničnej poruchy osobnosti a paranoidných stavov, ktoré spôsobujú v našej rodine hádky, nepokoj a zraňujú nás všetkých, najmä našu mamičku. Daruj nám, Pane, svoj pokoj daj nám nádej.

  148. Daniel píše:

    Za uzdravenie ……a všetky ochorenia a choroby ………nech zmiznu zapal infekcia……………
    Prosime Vás o modlitby za Daniela, Zápal nadsemenníkov (stočené kanáliky, v ktorých dozrievajú spermie) sprevádza začervenenie a bolestivý opuch nadsemenníkov, ciev a uzlín.☹️?☹️?? Prosíme o povzbudenie v mene Ježiša Krista, ktorý Daniel uzdravil uz pred 2000 rokmi na golgotskom kríži. Modlíme sa za to, aby Daniel prijal vierou uzdravenie v mene Ježiša, aby bol naplnený Božou mocou. Modlíme sa úplne uzdravenie a zmiznutie vsetkých ochorení vnútri jeho organizmu. ?????

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Prekvapenie pre teba
Myšlienka dňa:
Pred tvárou Pána je cennejšia odrobinka čistej lásky, ako všetky ostatné skutky dokopy.
Sv. Ján z kríža